Aquarium Blog

Aquarium op maat laten maken

De meeste aquaria worden aangeleverd op een aantal standaard en veelvoorkomende maten. Als jij iets exclusiefs wilt zal je een aquarium op maat moeten laten maken. Het voordeel hieraan is dat je door een professional een aquarium laat maken die aan al jouw eisen voldoet. Hier hangt uiteraard wel een prijskaartje aan. Wij werken samen met verschillende aquaria bouwers, hierdoor kun jij vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul onderstaande formulier in dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Voor een GRATIS en vrijblijvende offerte hebben wij de volgende gegevens nodig

Dier algemeen

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Afmetingen (verplicht)

Telefoonnummer

Budget

Opmerkingen

Aquarium op maat laten maken door een specialist

op maat gemaakt aquariumJe kunt er een laten maken door een specialist. De specialist luistert naar al jouw wensen, idee├źn en eisen. Vervolgens gaat hij aan de slag met het maken van tekeningen. Deze concepten legt hij voor aan jou en past ze aan waar nodig is. Als het concept door jou is goed gekeurd kan er een bouwtekening gemaakt worden. Aan de hand van de bouwtekening kan er al een duidelijk beeld gegeven worden van hoe het aquarium er uit komt te zien.

Als de bouwtekening aan jouw wensen en eisen voldoet kan het aquarium gemaakt worden. De specialist gaat opzoek naar het juiste materiaal en begint met het bouwen van het aquarium. Hoelang dit precies duurt is niet zo eenduidig te zeggen. Het hangt van het project af hoelang de specialist er mee bezig zal zijn. Ook zijn er meerdere factoren die mee spelen zoals de beschikbare materialen die nodig zijn om de aquarium te bouwen.

Waarom een aquarium op maat?

Er zij verschillende redenen te bedenken waarom iemand een aquarium op maat wilt. De voornamelijke reden is omdat dit de manier is om een exclusief aquarium te krijgen. Zo kun je je fantasie op de loop laten gaan en dit laten realiseren in een echt aquaria. Ook kan er bij een aquaria op maat materiaal gebruikt worden dat niet bij een standaard aquarium gebruikt wordt.

Heb je wensen voor een enorm groot aquaria? Of wil je een bak met een vorm die je niet in de winkel verkrijgen kunt? Dan is het op maat laten maken het antwoord op jouw vraagstuk. De specialist gaat graag met jou aan tafel om de mogelijkheden te bekijken.

Voorbeelden op maat gemaakt aquaria

Heb je nog niet echt een beeld bij de mogelijkheden die beschikbaar zijn bij een op maat gemaakte bak? Lees dan even deze voorbeelden zodat het beeld bij jou begint te leven. Je kunt bijvoorbeeld een ouderwetse televisie laten ombouwen tot een aquaria. Een ander voorbeeld is het laten ombouwen van een telefoonhokje. Hoe zou jij het vinden als een ouderwets telefoonhokje wordt omgebouwd tot een aquaria waar vissen en planten in kunnen leven? Ook als jij een enorm groot aquaria wilt kun je deze laten maken. Je geeft de maten door aan de specialist en hij gaat er mee aan de slag.Aquarium bouwtekening

Kosten voor het laten maken

Je kunt je wel voorstellen dat zo’n soort aquaria duurder uitvalt dan een standaard aquarium. De kosten zullen opgebouwd worden in verschillende kostenposten. Als eerst krijg je te maken met materiaal kosten. Dit gaat om de kosten die betrekking hebben tot het materiaal dat je nodig hebt. Daarnaast heb je ook nog de ontwerp kosten, vaak is dit het uur tarief van het bedrijf dat je aquaria gaat ontwerpen. Ook komen er nog kosten bij voor het realiseren van het ontwerp en voor het afleveren van het aquaria. Je kun vrijblijvend een offerte aanvragen om een duidelijker beeld te krijgen van het kostenplaatje.

Dier algemeen

admin

6 comments on “Aquarium op maat laten maken

 • jurrie

  Hey,
  hoeveel kost een aquarium van
  80x50x50
  en
  70x50x50
  en
  60x50x50

  wordt er ook een lichtkap bij gemaakt
  ik weet niet of u ook verzend maar mocht het zo zijn hoeveel zou dat dan kosten

  Reply
  • admin

   Bedankt voor je aanvraag.
   We hebben je een email gestuurd Jurrie!

   Reply
 • Rogier

  Bedankt voor de prijsopgaaf die ik heb gekregen! Ik ga er even over nadenken en laat het jullie binnenkort weten.

  Reply
 • dyon

  Goede dag
  ik heb een vraagje wat zou een aquarium kosten van
  88lx68.5bx40h

  Reply
 • jerry

  Hallo,

  Bouwen/leveren jullie ook muur aquariums?
  Een hangend aquarium.
  zo ja dan zou ik hier graag meer informatie van willen ontvangen.

  Mvg jerry

  Reply
  • admin

   Hi Jerry,

   Wij leveren en maken alles, niets is te gek! Vul het contact formulier in dan zullen wij contact met je opnemen met een vrijblijvende offerte.

   Groetjes,

   Aquariaspecialist.nl

   Reply

Leave Comment